Friday, November 24, 2006

Crepes et Fondue






As my blog is turning more and more into a journal, I start recollecting some fun events that are worthy of recognition. To start: I joined a cooking club. I mean what is living in an international community without a proper cooking club? We have met three times already, and at my turned to be the chef I made cheese fondue and sweet crepes. I really like all types of fondues (cheese, hot pot, chocolate, etc.) and thus I have a nice fondue pot, but I am not using it nearly as much as I’d like. As for the crepes, the student life made me become an expert :) I can flip them, I can flambĂ© them, anything you want.

4 comments:

MB said...

Hey, eu cred ca daca ochelarista aia (o noua potentiala gospodina) ar dispare din acest cooking club, Paula ar fi mult mai incintata de potentialul tau de mare bucatar :-)

Glumesc bre, tie-ti place fundu nu femeile. Pardon, am vrut sa zic fondu :-)

( daca glumele mele ne sarate nu-ti plac, sa-mi zici bre si incetez)

Ce naiba gasesti la fondu-ul ala ?

Miroase ca o pisica cu limba taiata ( adica nu se mai spala) si dupa aia trebuie sa cureti oala aia de faci basici la degete.

Ma rog, dupa cum stii eu sint si bucatar si stiu sa fac clatite de cind am parasit-o pe maica-mea si de cind Mona s-a indragostit de semi-preparate, adica tot felul de chestii inghetate gata cu nume atragatoare.

Vad ca ai si asiatici in grupa, sa vezi ce buni sint serpii fierti in sos de smintina si coropisnitele pane. Sa-mi trimeti si mie retetele. Din cauza ca in Israel muncesc citiva mincatori de orez, in constructii, eu am apucat sa invat de la ei sa gatesc doar catzelush impanat la cuptor. Dar nu-ti fa probleme, Cooly e inca viu si frigiderul nostru e plin mereu.

Lasind gluma la o parte, eu vreau sa fac o emisiune la televizor despre "Gospodina Feminista" si Paula nu o sa mai vrea sa urmezi cursuri de gatit.

Aici vei gasi primele doua episoade. Pe restul nu le mai pun la link-ul asta din cauza ca sint prea batuti in cap sa inteleaga.:-)

http://cl.bocancul-literar.ro/cr/2574

Nepoate, sa auzim numai de bine.:-)

Unknown said...

Hi tibi!


i just read your blog, I love the cooking club. but as reall swiss I have to tell you that you only drink white wine, black tea and of course a lot of schnaps (cherry schnaps) with it, never red wine :-)

es gruessli
annina

MB said...

Wow..nepoate, elvetianca ti-a bagat strimba vietii ei. Din punctul meu de vedere nu te mai consider un demn urmas al oltenilor de la Barboi. Ce e aia vin alb? Si.....cherry schnaps????? Molan bre si tuica 60 de grade, asta beau vikingii de oltenia. Schnaps e o bautura dulce inventata de nemti pentru nevestele lor anorexice, sa le aduca la macar 45 de kile. Ca are mult zahar. Si, daca se veselesc un pic, le iese si lor ceva sex dupa aia. Te rog sa nu ne faci neamul de ris si sa treci la vin rosu, chilian, si coniac bun sau whyskey. Te imbolnavesti de ciroza dar mori ca un barbat adevarat, ca un viking de Dolj. :-)

MB said...

am vrut sa spun whiskey :-)

Craciun Fericit si un an nou mai bun ca niciodata. Am vorbit cu Paula ieri si mi-a zis ca faci ski clatite si bine, bravo nepoate. Distreaza-te cit mai ai timp, cind o sa vina ea o sa faci....vasele
:-) ...eu le fac in fiecare zi, in loc de exercitii fizice pentru burta.