Sunday, March 11, 2007

new years





A few of months ago we entered a new year. If you missed the opportunity to straighten your life and make resolutions, a few weeks ago you had another chance when we entered a new lunar year - Tomorrow Paula is celebrating her new year and in a few weeks we are entering the Persian new year. But than that's it for a while so all the new various years resolutions had to be done by now.
Here I am negotiating my fortune with my Chinese sign ... hopefully it will be a good year - no matter which one. If you missed all the abundence of those new years, lucky for you there is still a chance coming for you on St. Patrick's day.

1 comment:

MB said...

Chinezii astia nu numai ca fura munca din lume, maninca ciini si tot felul de gindaci si serpi. Dar cu anul lor nou au intrecut orice masura. Ataca pe fata evreimea si musulmanii lumii.
Ai sa ma intrebi de ce? Din cauza ca anul asta e ...anul Porcului.

Dupa cum stii nici evreii nici musulmanii nu maninca carne de porc. Musulmanii cica nici nu beau alcool. Bine macar ca nu e anul Porcului beat ca musulmanii s-ar fi rasculat mai tare ca la caricaturile daneze cu Mohamad.

A propos, chinezii ii iubesc mult pe romani. Ii inlocuiesc pe capsunari si tot felul de constructori plecati la munca in lume si or sa rezolve problema maidanezilor din Bucuresti fara ajutorul lui Basescu. Si nici pisicile nu cred ca or sa aibe o soarta mai buna. Am auzit ca isi fac China Town in Bucuresti. Si or sa apara restaurante cu tot felul de reptile cu orez si sos de sarpe.
Cine vrea, poate sa comande mamaliga in loc de orez. Cameleon oltenesc a la Pekin. :-) Cu zaibar are gust de porc. :-)